Sunday, 13 October 2013

Sem Break Startin' :)

Whadduppppp..
Hahaha. Ehh silapp.. Assalamualaikum :)

So yes. Cuti sem dah start. I dunnoe what to do beb cuti panjang 1 bulan lebih ni woih. Blurrrrr -__-

Imagine duduk rumah tiap-2 hari. Makan minum tidur tengok tv makan minum tidur.... Urgh fat me fat ._. I'm finish then. Haish.

It's so hard to accept that I have to leave Desasiswa petang tadi. Hm..
Sebenarnya tu je nak cakap. Bosan...

Okay bye.

Tuesday, 17 September 2013

Born This Way.....

Assalamualaikum w.b.t

So hello people of the Earth. Wingg wingg wingg.. Hari ni saya bahagia. Sebab saya dapat rasakan my project nak diet gonna be good and cool. So yeah. I'm still good cuma kinda starving. You know. Diet. No rice. Hmm T_T  I hate it but I have to. Eeeeee =____='

Sometimes kan,
korang pernah terfikir tak korang ada haters or not. Or korang memang jenis tak heran about your haters?? Hahaha cool. I never care abt them too but sometimes I ada gak terfikir why do I have those haters? Well, I actually find out and do a few research who's actually my haters and mostly, they are my old friends such as kawan sekolah rendah yg tak puas hati sebab mamat yg dia suka masa sekolah rendah suka kita (such an immature type!) , minah minah yang tak puas hati mamat yg dia suka kawan baik dengan kita (bukan salah aku pun -_- kawan je pun?), and mostly are girls yg tak puas hati with few of our talents and gifts.... Haih...

Listen, listen, listen......
I'd like to tell you guys, the so-called-haters..
I'd never ask to be this way. I never ask to be who I am today. I was born to this way and I'm thankful to be who I am today. I'm not even perfect and will never be one. So, you shouldn't say those words of "kau ingat kau bagus sangat..." or maybe "kau ingat kau perfect?" Like hello, excuse me? I never say so! HAHAHA. Jangan buat lakar-lakar yg tak berapa nak kelakar. Serious shit, it's not funny.

Me,
Nadhirah, humbly asking fr 1001 apologies from you guys if I ever hurt your feelings with or without intention. Sedangkan Nabi pun ampunkan umat. Memang kita bukan Nabi, so apa lagi.. Maafkan jelah. Tapi ikhlaskan hati. Dalam hidup ni, kalau kita asyik simpan dendam yang tak sudah pun tak guna jugak. Like me in example. I already accept his apology a long time ago walaupun I'm still hurt and damn angry with him. Tapi kita kena belajar ikhlaskan hati. Apa yang kita buat hari ini, Allah akan balas hari besok.. My mum always teach me to do this :

"Maafkan kesalahan semua orang setiap malam sebelum tidur dan berdoa lah semoga Tuhan lembutkan hati semua orang untuk maafkan kesalahan yang kita buat secara sedar atau tidak"

And that's what I do every night. It teach us utk jadi orang yang lebih pemaaf dan rendah diri untuk minta maaf  :) Tak susah sebenarnya untuk jadi orang yg baik dan tak susah jugak utk jadi orang jahat. It depends on what path we choose to go with  :)

So yes, 
that's it. Dah lama nak tulis abt this cuma still terfikir-fikir how am I suppose to say it. Hehehe. Alhamdulillah dapat jugak luahkan. So yes thank you fr reading :) Nah pantun sikit:

Mengail ikan kat tepi jeti,
Besok-besok jemputlah baca lagi.

Hehehehehehe. Dah-2. hahaha . Adios ~





Saturday, 14 September 2013

Happy 2 Months :')

Assalamualaikum.

Today's post dedicated to someone. Someone who had changed my life.

A,
thank you fr everything. Although we were just two months. So many happy moments so many love so many tears and fights but all of them teach me to be a better person today. I'm happy when I met you. I won't forget that day I usha you diam-2. Okay. That's quite funny to remember. I know I'm not that kind of girl every boy wants but I'll try to be one soon. Try to be the best fr you.

I'm not a pretty lady.
I'm not a soft kind girl.
Not a typical Barbie type.

I'm just me.

Got nothing more and nothing less.
I'm rough and tough.
I'm an egoistic person.
I'm a whole lot more harder then you ever imagine.

But in my heart right at this moment,
There's only one name. One guy. One feeling. I keep those safe fr you. I don't need anyone else after my family and friends. Thank you fr everything :) Thank you so much :*


2 months of love.